Atelier de Champi offers French-Italian cuisine featuring freshly harvested local specialties. Enjoy delicious corn or pumpkin soup, or special soups featuring mushroom, Jerusalem artichoke, yacon, and other select seasonal ingredients from Taketa.
This restaurant also offers Bungo beef, the local brand beef, Kuju Highland Herb Pork, and game meat such as deer and wild boar combined with fresh vegetables in a wide range of dishes that satisfy every taste.
We recommend making a reservation in advance.
地元名産の採れたて食材をふんだんに使ったフレンチイタリアンを気軽に味わえる店。例えばスープ。コーンやかぼちゃというようなスープの定番食材だけではなく、しいたけや菊芋、ヤーコンなど、竹田産の旬の食材を使用してオリジナルの味わいを提供します。
そのほかブランド和牛「豊後牛」や「久住高原ハーブ豚」、それにシカ、シシといったジビエなどと新鮮な野菜を組み合わせた食べ応えのあるメニューもずらり。
事前にご予約していただくことをおすすめしています。
prenext
atelier de champi Atelier de Champi
- Address住所
- 416 Taketamachi Taketa city, Oita Prefecture大分県竹田市竹田町416番地
- Telephone電話
- 0974-63-15530974-63-1553
Information
- Open利用可能時間
- 11:30 a.m.– 13:30 p.m. (last order)
6 p.m.– 7:30 p.m. (last order) 11:30~13:30 (オーダーストップ)
18:00~19:30 (オーダーストップ)
- Closed定休日
- No scheduled holidays 不定休
Approx. 10 minutes on foot from JR Bungo Taketa stationJR豊後竹田駅から徒歩で約10分