All dishes on the menu are authentic Italian cuisine featuring local Taketa specialty ingredients. Every selection makes the most of carefully cultivated vegetables, wild Jew’s ear and other wild plants, fresh wild boar, deer and other game meat for the best flavor in every bite.
Pasta is cooked in soda spring water from Nagayu Hot Spring. Beverages are carefully selected to offer healthy, high-quality satisfaction in great choices such as naturally produced wine that reflects the individuality of each vineyard, and enzyme juice produced in neighboring areas.
The delicious food and friendly chef make this house a popular dining destination.
「この地域でしか実現できない本場のイタリアン」をテーマにうみだされるメニューは、竹田産の上質野菜や自生する生キクラゲなどの山菜、新鮮なシシやシカなどのジビエをふんだんに取り入れた絶品ばかり。
パスタを茹でるお湯には、長湯の炭酸泉を使用しています。ドリンクも厳選していて、「土地の個性を反映した自然派ワイン」や、近隣地域でつくられた酵素ジュースなど、どれも健康的で上質です。
美味しい料理と親しみやすいオーナーシェフの魅力に惹かれて様々な地域の人々が集うこの店には、常に新しい感性と活気があふれています。
prenext
Ositeria e Bar RecaD Ositeria e Bar RecaD
- Address住所
- 498 Taketamachi, Taketa City, Oita Prefecture大分県竹田市竹田町498
- Telephone電話
- 0974-62-26360974-62-2636
Information
- Open利用可能時間
- 11:30 a.m.– 2:00 p.m. Only on Fridays, Saturdays, and Sundays
6:00 p.m.– 10:30 p.m. (Last order: 10:00 p.m.)
11:30~14:00*金土日のみ
18:00~22:30(オーダーストップ22:00)
- Closed定休日
- Mondays 月曜日